Interessekonflikter og habilitetsproblemer bliver stadig et større problem for de største advokatkontorer, og de indrømmer blankt, at de jævnligt må sige nej til klienter, fordi de fylder så meget i dansk erhvervsliv. Afvisningen er nødvendig for at vogte over en af advokatstandens fineste adelsmærker, habilitet.

Heldigvis er ikke alle advokatkontorer store.

Der findes mange mindre kontorer med gode spidskompetencer og dygtige advokater, der udøver professionel rådgivning på meget højt niveau.

Bertel Rasmussen Advokater er et af disse, og firmaet, der er et mindre specialiseret kontor er utrolig sjældent udsat for habilitetsudfordringer.

Senioradvokat i firmaet J. Bertel Rasmussen udtaler:

”Det er vores mål at yde en professionel rådgivning, hvor klienten altid er fokus. Vi dyrker vores nicher, dødsbobehandling, lejeret, erhvervsrådgivning, retssager, ejendomsadministration og sportsret, og med 5 dygtige jurister og 4 specialuddannede sagsbehandlere kan vi bistå i det fleste typer af sager. Derfor har vi en lang og bred erfaring, som gør os til et yderst alsidigt advokatkontor og en god samarbejdspartner, der sætter klienten i fokus.”

Senioradvokat Adam Ringsby-Brandt udtaler:

”Vi har en lang erfaring med erhvervskunder, og gør en dyd ud af kende vores klienters forretning, så vores rådgivning dækker den enkelte virksomhed hele vejen rundt. 

Vi er medlem af Eurojuris, hvilket giver os mulighed for at trække på et stort netværk af advokater i Danmark og andre europæiske lande når sagerne nødvendiggør det. Så ingen sag er i princippet for stor til os.” 

Firmaet har kontor i Svendborg, Frederiksgade 1, 5700 Svendborg og i København, Bredgade 30, 1260 KBH. Og har i øvrigt specielt via nicheområdet sportsret klienter i hele landet.