Sydbank bakker op om kommende debatbog om sport af advokat og sportsjurist J. Bertel Rasmussen

Sydbanks afdeling i Svendborg har netop besluttet at tildele et legat til advokat Jens Bertel Rasmussen for hans indsats med at skrive en debatbog med arbejdstitlen ”Meget mere end sport – Urimelighed og retfærdighed i sportens verden.”

Begrundelsen for at støtte bogudgivelsen er, at den kommende bog sætter fokus på nogle af de aktuelle problemstillinger indenfor sport – matchfixing, doping, økonomi og politik – som til stadighed løber med overskrifterne i aviserne.

Advokat Jens Bertel Rasmussen og Bertel Rasmussen Advokater roser Sydbank for at sætte fokus på debat om sportens verden, der fylder mere og mere i samfundsdebatten.

Filialdirektør Christian Ulrich i Sydbanks afdeling i Svendborg uddyber:

Det er meget vigtigt for SYDBANK at bakke op om sådanne initiativer – ikke blot i det sydfynske men også på landsplan. Sporten fylder utrolig meget i vores samfund, men det er sjældent, at vi kommer rigtig bagom og får diskuteret nogle af de sider af sporten, som er problematiske
Vi syntes, at en debat indenfor sportens verden har et kæmpe interessefelt, og sådanne indlæg er det meget vigtig for SYDBANK at støtte. Sydbanks fond, som står bag legatet, er blandt andet sat i verden for at støtte samfundsrelevante initiativer, og det må man sige, at den kommende bog lægger op til.”

Filialdirektør Christian Ulrich mener, at bogens emner er meget relevante og topaktuelle. Han henviser ikke mindst til dopingsagerne under det netop overståede vinter-OL Sydkorea (Pyeongchang) samt efterårets konflikt mellem DBU og det danske kvindelandshold.

Debatbogen er en opfølgning på sportsretsadvokat Jens Bertel Rasmussens bog fra 2012, ”For Sportens Skyld – Et indspark fra et liv i sportsjura ”, der høstede stor anmelderros for at gå til sporten fra sportsretsadvokatens særlige indfaldsvinkel.