IVS

IVS SOM SELSKABSFORM ER SNART FORTID – ER DU KLAR?

Staten lukker den 15. oktober 2021 alle IVS-selskaber, der ikke er ændret til ApS selskaber.

Har du endnu ikke omdannet dit iværksætterselskab til et anpartsselskab så er det nu ved at være tiden. Den 15. oktober 2021 er nemlig deadline for at gøre det, hvis ikke staten skal tvangsopløse dit selskab.

Regeringen valgte nemlig i 2019 at iværksætterselskaber skulle udfases inden for en periode på to år. Har du derfor stadig ikke ændret dit IVS til et ApS, kan Bertel Rasmussen Advokater hjælpe dig.

Når du nemlig ikke at foretage ændringen eller lukke din virksomhed inden deadline den 15. oktober 2021, vil staten i stedet tvangsopløse selskabet. Og en tvangsopløsning kan komme til at skade dig senere hen, hvis du vil etablere nyt firma. En tvangsopløsning kommer nemlig til at fremgå i CVR-registret, og kan gøre det vanskeligt at oprette en erhvervskonto hos bankerne.

Omdannelse af selskab

Både IVS og ApS er kapitalselskaber, så en omdannelse kan ske forholdsvis hurtigt med den rette juridiske hjælp. Du skal dog være opmærksom på, at der er et kapitalkrav for omdannelsen på kr. 40.000,00 i forbindelse med ændringen.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med omdannelsen så tøv ikke med at tage kontakt til Advokat Adam Ringsby-Brandt. Han har via sit frivillige virke hos Fremtidsfabrikken Svendborg rådgivet flere iværksættervirksomheder, og kan derfor også hjælpe din virksomhed med en glidende overgang.

Du kan læse mere om vores rådgivning her.

Kontakt os på

tlf.: 70 25 21 15

mail.: mail@bertelrasmussen.dk