Trygt Boskifte – Vi er med hele vejen

Danske advokater lancerer Trygt Boskifte for at styrke gennemsigtigheden og trygheden ved et boskifte.

Bertel Rasmussen Advokater er blevet medlem af Trygt Boskifte. En frivillig mærkningsordning, som sikrer et gennemsigtigt og trygt boskifte, hvor du kan være sikker på en god og behagelig oplevelse i en svær tid.

Meningen med Trygt Boskifte er at give de efterladte en følelse af tryghed og ordentlighed i bobestyrerbehandlingen, som ofte kan virke uoverskuelig for den almindelige dansker, fortæller bobestyrer advokat Bertel Rasmussen.

Formålet med ordningen er derfor i sin grundvold at sikre en god forventningsafstemning med de efterladte, når bobehandlingen går i gang og det er noget som Bertel Rasmussen Advokater gerne bakker op om.

Derfor er det vigtigt

Selve ordningen finansieres og administreres af Danske Advokater. Alle medlemmer af ordningen er derfor også medlemmer af Danske Advokater. Det er en frivillig ordning, som bobestyrer kan tilmelde. Ordningen skal være med til at kvalitetssikre advokatydelsen ifm. bobehandling.

Med Bo Trygt bliver et boskifte gjort mere overskueligt. Ordningen sikrer, at bobestyrer advokaten kan og vil tydeliggøre forløbet i en bobehandling, som mange gange er en svær størrelse, der kan tage lang tid.

Den frivillige ordning giver både advokaterne samt de pårørende værktøjer til at skabe overblik over de vigtigste aktiviteter i et boskifte for derved at give arvingerne et solidt indblik i boskifte, der kan risikere at være en lang og kompleks proces.

Vi er glade for den nye frivillige ordning. Det er vigtigt at møde arvingerne i øjenhøjde, så også de kan forstå hvad det egentlig er der sker, når et boskifte finder sted. Det kan jo ikke nytte noget, at det kun er advokaten, der ved, hvad der sker, siger bobestyrer advokat Bertel Rasmussen.

Læs mere om Bertel Rasmussen advokaters bobehandling her.

Trygt Boskifte – Vi er med hele vejen