Kontakt os i dag

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om afdækning af netop Deres behov og pris:

Telefon: 70 25 21 15 eller via mail til mail@bertelrasmussen.dk

Huslejeinkasso

Bertel Rasmussen Advokater er eksperter i huslejeinkasso og står parate til at få dine penge hjem. Så har du problemer med at få lejer til at betale sin husleje, så er vores inkasso team dit bedste bud på en god løsning.

Huslejeinkasso er nemlig ikke som almindelig inkasso. Der stilles nogle helt specifikke krav om formuleringen af rykker- og påkravsskrivelser, såfremt de skal kunne bruges til en udsættelse af lejer. Disse formelle krav sørger vi – på dine vegne- er overholdt korrekt, så processen sker gnidningsfrit og ikke skal gå om, eller helt må opgives.

Hvis man ikke har overholdt reglerne, kan man blive tvunget til at starte forfra eller helt at opgive. Skal man kun starte forfra i en sag, der handler om betalingsmisligholdelse, og ender personen med at blive sat ud, har man til slut måske mistet mange ekstra penge pga. disse indledningsvise fejltrin. Må man opgive helt, er konsekvenserne måske endnu værre. Dette kan yderligere forværres, hvis man ønsker en person udsat grundet vanrøgt eller ulovlig fremleje.

Huslejeinkasso efter fraflytning

Skylder lejer stadig efter endt huslejeinkasso fx i forbindelse med istandsættelsesomkostninger efter fraflytning, bistår vi også med inddrivelse af dette krav via en normal inkassosag.

Så har du spørgsmål om processen eller brug for hjælp i forbindelse med huslejeinkasso, så tag kontakt til os enten via telefon 70 25 21 15 eller på mail til mail@bertelrasmussen.dk.

Læs mere om hvad vores inkassoteam kan hjælpe dig med her.