Bogens forside

Advokat og sportsjurist Jens Bertel Rasmussen tager i sin debat- og erindringsbog “For sportens skyld – indspark fra et liv i sportsjura” livtag med en række af sportens største problemfelter.

Bogen er et opgør med oldnordiske politiske systemer, der spænder ben for frugtbar samspil mellem professionelle sportsklubber, kommuner og erhverv. Det er en bog, der peger frem mod et sportsministerium, som for fremtiden kan varetage sportens interesser.

Bogen er krydret med talrige historieske eksempler på kampe og begivenheder, der har været med til at trække sportsjuraen frem i forreste geled. Enkeltsager endevendes, alt imens Jens Bertel Rasmussen – som i årtier har siddet med ved bordet i såvel nationale som internationale idrætsforbund – med personlig nerve beretter fra sit liv med sport.

Blandt andet leveres der markante holdninger til dopingsynderes manglende retssikkerhed. Den danske kronprins Frederik står for skud, når han ufrivilligt havner i sportspolitiske brændpunkter. Ligesom fodboldtræner Morten Olsen heller ikke går ram forbi i sin problematiske kollision med ytringsfriheden.

Sportsbogen er desværre udsolgt, men kan lånes på biblioteket ved at klikke her.

Bogens forside

Doping, matchfixing, karantæner, økonomi og politik. Aldrig før har skrivebordssager fyldt så meget i sportens verden, som det er tilfældet i dag. Hvad handler de om? Hvordan håndteres de? Og hvad betyder sagerne for sporten? Alt dette og meget mere – gør sportsretsadvokat Jens Bertel Rasmussens bog “Meget mere end sport – Urimelighed og retfærdighed i sportens verden” fra 2018 dig klogere på.

Gennem et hav af spektakulære og dramatiske sager åbner den garvede sportsjurist Jens Bertel Rasmussen for skrivebordsskufferne og fortæller de utrolige historier om alt lige fra kvindelandsholdets VM-boykot til vanvidsøkonomien i international topsport og den evigt klappende dopingfælde.

Sportsbogen kan købes for 100 kr. eksklusive forsendelse ved henvendelse via mail til jr@bertelrasmussen.dk

Du skal dog være hurtig, da der kun er ganske få eksemplarer tilbage!