Anmeldelser af sportsbogen – ”Meget mere end sport – Urimelighed og retfærdighed i sportens verden”

”Bogen indeholder – i lighed med din første bog – mange gode informationer suppleret med dine ”skarpe” holdninger. Jeg synes at især kapitel 2: ”Økonomi i sportsverdenen – den ødelæggende nødvendighed” indeholder mange væsentlige refleksioner og ”dilemmaer”. Jeg tror desværre at både dansk og international eliteidræt bli’r mere og mere ”truet” af ”økonomisk doping” og at der hverken er evne eller vilje blandt idrætspolitikerne til at imødegå dette.”Michael Andersen, tidligere direktør i Team Danmark.

”Det er en yderst velskrevet bog, som berører flere af de mest aktuelle sager i den danske Idrætsverden.
Forfatteren går i dybden med nogle af de mest spændende og komplicerede problemstillinger indenfor Sportsjuraen, og er ikke bange for at give sine egne kvalificerede synspunkter og holdninger til kende i bogen.

Bogen kan varmt anbefales, og vil uden tvivl give både fagfolk samt udenforstående et glimrende indblik i sportens forunderlige verden.” – Thomas Christensen, formand for Divisionsforeningen

”Jens Bertel Rasmussen din seneste bog: Meget mere end sport – Urimelighed og retfærdighed i sportens verden får min varmeste anbefaling.

Doping, Matchfixing, karantæne, økonomi og politik. Der bliver åbnet op for Jens’ skrivebordsskuffe og delt ud af historier om alt lige fra Kvindelandsholdets WM-boykot til vanvidsøkonomien i international topsport.

… så har du interesse for sport, så bør du læse den.” – Gitte Brøgger Led, formuerådgiver og tidligere professionel håndboldspiller

Den er et letlæseligt værk, også for ikke lovkyndige, som gennemgår sager og udvikling indenfor sporten, som er kendetegnende for de trends der regerer.

Bogen indledes med et kapitel om de netop overståede konflikter mellem DBU, Divisionsforeningen og Spillerforeningen.

Uden at komme nærmere ind på de personkonflikter og politiske nærmest revolutionerende konsekvenser, disse forhandlinger fik, er der en saglig gennemgang, med en beskrivelse af systemets styrker og svagheder, som er nødvendig baggrundsviden, for den der interesserer sig for andet, end hvad der foregår på grønsværen.

Skynd dig at læse Jens Bertels bog. Den er en messe værd.” – Hans Bjerg-Pedersen, tidligere næstformand for DBU og mangeårig formand for Divisionsforeningen Fodbold.  

”Sport er ikke min stærke side, men med en knalddygtig forfatter bag skal den da læses”Annelene Hausmann Marketing Management og Strategiudvikler

”Super spændende at få indblik i sportens verden. Man mærker at Jens brænder for emnet og derfor bliver bogen ganske interessant” – Mads Møller, Planning Manager v. Lego

”Er startet på din bog, den er godt skrevet og fanger fra start!” – Henrik Jeppesen, Forsikringsmægler.

”Den er allerede læst. Spændende bog, så kan varmt anbefales”Sandi Martin Larsen, Sales Manager SEACAT-Schmeding Scandinavia ApS

Bogens forside

”Du kommer ind på en række meget aktuelle og påtrængende problemstillinger. Dette sker i et let forståeligt og tilgængeligt sprog. Jeg synes også, at det er en fin vægtning af omtalen af det sportsretlige. Det omtales på en måde, så det ikke bliver tung, teoretisk og detaljeret, men læserne bliver opmærksomme på, at juraen er en vigtig del af løsningen af problemstillingerne. Det ville være optimalt, hvis juraen kunne undværes og problemstillingerne løses alene ved holdningsbearbejdelse, men så enkelt er det desværre ikke.

Som du sikkert ved, har jeg i mange år interesseret mig for sportsverdenen, også den politiske del af den. Læsningen af din bog har givet mig en del ny viden, har genopfrisket en del “gammel viden” og har i høj grad været med til at sætte denne viden ind i de forskellige kontekster, du behandler i bogen.” Advokat Hans Lindstrøm Svendsen, AdvokatFyn.

“Jeg har nu haft lejlighed til at læse bogen “Meget mere end sport” af Jens Bertel Rasmussen.

Og jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Bogen giver et spændende indblik i sporten, herunder også juridiske aspekter. Bogen er dog også velegnet som underholdning, da bogen også kommer omkring de mere kulørte emner.

Stor ros til Jens Bertel Rasmussen for at udgive bøger om sport og sportsret – det er der behov for.” – Lasse Schwarz Jørgensen, Advokat Vingaardshus

Klik her og læs mere om sportsbogen ”Meget mere end sport – Urimelighed og retfærdighed i sportens verden”